Хасково

Склад за боеприпаси с 10 000 патрона пламна в Хасково

ПожарСклад за боеприпаси се запали рано тази сутрин в Хасково.

Сигналът за инцидента е подаден в 5.45 часа от служител на СОТ в охраняван оръжеен магазин и комплекс, намиращ се в северна индустриална зона край Хасково.

ПожарПо предварителна информация в помещението е имало над 10 000 патрона и фойерверки. Причините са в процес на изясняване. На мястото пристигна целия наличен състав на хасковската пожарна.

Първоначално се е подпалил оръжейния магазин на стрелбището край Хасково. При пристигането на огнеборците става ясно, че гори и складът с боеприпасите. Заради опасността от взрив и непрекъснатите гърмежи от склада, работата на пожарникарите беше силно затруднена, а районът отцепен. Наблизо няма жилищни сгради, така че опасност за хората няма.

Гасенето продължи повече от 5 часа. На мястото остават дежурни екипи до пълното потушаване на огъня, а след това предстоят огледи, които да покажат какви са причините.

 Пожар  Пожар
 Пожар  Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button