Регион

Фенове биха съдията на мач в Димитровград

Полиция, архивФенове на футболния „Димитровград“ биха рефера Владимир Вълков от Пловдив и прекратиха срещата от 18-я кръг на Югоизточната „В“ група срещу „Мастер“ (Бургас).
 
Причина за ексцесиите стана отсъдена от главния съдия спорна дузпа за гостите в 87-ата минута. До тогава резултатът бе 1:1.
 
„Всичко стана за секунди. Вълков отсъди нарушение в нашето наказателно поле, а такова нямаше. Дори футболистът на „Мастер“ докосна топката с ръка. Нашите играчи започнаха да протестират. Тук бе и грешката на съдията, който вместо да отстъпи към центъра на терена отиде към тъча, близо до публиката. Тогава от трибуните изскочиха около 20 момчета и нападнаха Вълков“, разказа за Haskovo.info президентът на димитровградчани Ангел Колев. Той допълни, че реферът успял да се скрие в съблекалнята и не се показал от там за да продължи срещата.
 
В резултат от боя Вълков е със сцепена вежда и синини по тялото.
 
Колев допълни, че на стадиона е имало охрана, но всичко се развило много бързо и гардовете не могли да се намесят веднага. Според футболния президент чашата на търпението у запалянковците преляла, заради съдийските тесли не само през този, но и през миналия сезон. Той уточни, че няма задържани от полицията фенове.
 
Предстои през следващата седмица СТК да разгледа докладите на длъжностните лица и да се произнесе за резултата от срещата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button