Хасково

„Гранд“ показва най-доброто в благотворителен концерт

"Гранд", архивНай-добрите състезатели от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ ще вземат участие в благотворителен концерт. 
Той ще се проведе на 7 март от 18.30 часа в киносалона на Военния клуб в Хасково.
 
Всички приходи от билетите, които са на цена от 4 лв., ще отидат за подпомагане лечението на Николинка Русева – Ники. Младата жена е бивш състезател по спортни танци, а сега е съдия и треньор. Ники се бори с плоскоклетъчен карцином (тумор на белия дроб) и се нуждае от спешно лечение което струва около 25 000 евро, съобщи за Haskovo.info треньорът в „Гранд“ Николай Манолов. Той допълни, че се е свързал с федерацията и очаква други клубове от страната да се включат в благотворителната кауза.
 
В навечерието на 8-ми март хасковската публика ще има възможността да се наслади на изпълненията на шампионите Любослав Стоев и Мирослава Дойчева. На сцената ще се представят и силните двойки, от които тази година се очакват медали:  Братан Братанов – Антоанета Танева, Мартин Кючуков – Йоана Петрова и Симеон Пенев – Лилия Петрова. Концертът ще продължи около час и в него ще вземат участие много от танцьорите в школата на „Гранд“.
 
Първото състезание за „Гранд“ ще е в края на март, когато в София ще се проведе кръг от Купа България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button