Хасково

Величка Атанасова – Абд с номинация за голямата награда на Canon

КонкурсХасковлийката Величка Атанасова – Абд е номинирана за голямата на града в раздел „Художествена фотография“ на националния фотоконкурс „Снимка на годината – България 2013“.

В проявата, която се организира от Националната художествена галерия и Canon Bulgaria, взеха участие 250 автора с 2545 творби.

Величка Атанасова – Абд ще се бори за голямата награда с триптих „Посока – Стената на паркинг. Насам-натам – Пешеходна пътека. Насаме – Паркинг на няколко етажа”. Композицията от три снимки, включва фотоси от френските градове Аниер и Епине, намиращи се в близост до Париж.

КонкурсТам хасковлийката живее и работи вече 13 години като фотограф на свободна практика. Нейни снимки са били публикувани в местни печатни и интернет издания. Величка сътрудничи и на българското посолство.

Дали Величка Атанасова – Абд ще спечели голямата награда в раздел „Художествена фотография“ на националния фотоконкурс „Снимка на годината – България 2013“ ще стане ясно на 20 март на официална церемония в Националната художествена галерия, където ще бъде подредена и изложба с фотоси от конкурса. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button