Хасково

Дядо се подпали с ел.одеяло, оцеля на косъм

Пожар88-годишният Васил Ангелов оцеля по чудо след като неволно си подпали апартамента на хасковската ул. „Добруджа“ 47.

Инцидентът стана около 11:30 часа, а на място пристигнаха пожарни, полицейски коли и две линейки. От горящия апартамент на третия етаж леко обгорял бе изведен дядото, който се е отървал с „малкия дявол“ и сам се качи в линейката за да бъде прегледан в болницата. Ангелов сподели, че пожарът е пламнал от електрическото одеяло с което се бил завил.

Първи пламъците видели момчетата от автомобилния сервиз зад блока. Дядото се показал на терасата с леген, с който се опитвал да загаси огъня. Той извикал, че се е заключил и не може да излезе. Тогава автомонтьорите веднага се качили в блока, разбили вратата на апартамента и извели възрастния мъж.

Възрастният мъж е настанен в хирургичното отделение на хасковската болница. Той е с 4% изгаряния по лицето.

Огнеборците бързо загасиха огъня, който не засегна съседните апартаменти. Пламъците обаче унищожиха една от стаите и коридора на жилището, а огромна част от блока беше задимена.

 Пожар  Пожар
 Пожар  Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дгд
дгд
06.03.2014 14:44 14:44

вие от хасково.инфо сте най-некадърните журналисти,отразяващи неточно и невярно събитията

Чаршава
Чаршава
06.03.2014 17:19 17:19

пише се одеЯло

Тодорка Николова
Тодорка Николова
06.03.2014 18:52 18:52

Хасковските драскачи като Деян Динев и Георги Христов от Хасково нет си изсмукват пръстите когато трябва да напишат нещо обидно или невярно.Живеят от страданието и болката на хората.И все пак Д.Динев се учи от даскал като Г.Христов бескруполен нагъл алкохолик.

Back to top button