Хасково

„Гранд“ събраха 460 лв. за лечението на Ники

"Гранд"460 лв. бяха събрани от благотворителния концерт на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“.

Парите са за лечението на Николинка Русева – Ники. Младата жена е бивш състезател по спортни танци, а сега е съдия и треньор. Ники се бори с плоскоклетъчен карцином (тумор на белия дроб) и се нуждае от спешно лечение което струва около 25 000 евро.

"Гранд"Киносалонът на Военния клуб бе пълен с почитатели на танцьорите на треньорите Николай Манолов и Павлина Вълчева. В едночасовия концерт състезателите се представиха с най-доброто от своя репертоар. Изненада за публиката пък бе хип-хоп изпълнение, за което танцьорите бяха подготвени от треньора Даниел Стоев.

На сцената се представиха шампионите Любослав Стоев и Мирослава Дойчева, Братан Братанов – Антоанета Танева, Мартин Кючуков – Йоана Петрова и Симеон Пенев – Лилия Петрова. При по-малките дебютираха: Иван Иванов – Мариана Железанова, Марин Мартинов – Диляна Димитрова, Никола Трендафилов – Мариела Чиликова, Димитър Димитров – Диана Янева и Илхан Алев – Ива Старчева.

Първото състезание за „Гранд“ ще е в края на март, когато в София ще се проведе кръг от Купа България.

 "Гранд" "Гранд" 
 "Гранд"  "Гранд"
 "Гранд"  "Гранд"
 "Гранд"  "Гранд"

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button