Регион

Кметът на Тополовград заминава като доброволец в Крим

Божин БожиновКметът на Тополовград Божин Божинов и заместник-председателят на общинския съвет Красимир Иванов заминават за Крим.

Пред Haskovo.info Божинов обясни, че там те ще бъдат наблюдатели заедно с Павел Червен от „Православна зора“. Целта е да помагат на българите там, които имали нужда от защита.

Предполагам, че ще останем около 10 дни, но не се знае как ще се развият нещата, обясни Божинов.

По-рано днес пред Нова телевизия Павел Чернев обясни, че поканата идва от страна на кримското правителство. По време на престоя си в Крим ще наблюдават да няма нарушения по време на изборния процес и волята на кримския народ да бъде отчетена коректно.

„Втората ни мисия, която все още подготвяме, е да сформираме българска дружина, която при нужда да сформира щаб на българска отбрана в Украйна“, каза пък Симеон Костадинов.

По думите на Чернев в момента в Украйна цари хаос и анархия. „Редът е поет от местни групировки, които налагат реда със сопи и оръжия“, добави Костадинов.

Павел Чернев обясни, че доброволците ще пътуват на собствени разноски, а на международните наблюдатели се поемат от Крим.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
az
az
12.03.2014 11:14 11:14

ДВАМА С БОЛНИ МОЗЪЦИ

funtica
funtica
13.03.2014 0:04 0:04

този малоумник, вместо да си стои на кметския задник и да направи нещо добро за града тръгнал да вади мускули, питай те го колко пъти повтори 9 клас, и като е 66 набор защо завърши със 70, бил борец, беше масажист на борците, иначе продаваше ке*апчета ва дивата круша и му викаха божо секса

Анонимен
Анонимен
13.03.2014 9:24 9:24

А вас какво ви боли гъзъ,ке*апчета ме*апчета,избрали сте го за кмет и е по българин от вас п**али с п**али…

Back to top button