Регион

Разбиха два обекта за черно тото в Харманли и Свиленград

ХазартНезаконна хазартна дейност пресякоха служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и хасковските икономически полицаи, съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Хасково.

Вчера униформените са извършили операция по линия на противодействие на хазарта и са претърсили 2 обекта, стопанисвани от 47-годишна свиленградчанка – обект в Харманли на улица „Бенковска“ и кафе-интернет зала в свиленградския квартал „Изгрев“.

Установено е, че там се приемали залози и се изплащали печалби без нужните за това разрешителни.

В хора да операцията са били открити и иззети парични средства – левове и евро на стойност около 10 000 лева, 8 компютърни конфигурации и фишове за залози в инернет сайтове.

В проверката са участвали и служители на Държавна комисия по хазарта и Национална агенция по приходите, които също са установили нарушения, свързани с разминавания на касовата наличност.

В момента на проверката в пунктовете е имало около двайсеетина мъже, извършващи залагания. Предстоят експертизи на компютърните системи и разпит на свидетели за доказване на престъпната дейност.

В съответните полицейските управления са образувани досъдебни производства, допълват от пресцентъра на ОДМВР – Хасково.

Хазарт Хазарт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ерхан
Ерхан
12.03.2014 19:03 19:03

Защо??? Защото неможа да си позволи лиценз – той е за едрите риби, които и дават солидни рушвети!!! Малките пак ги трепят! Ами че никой насила не води хората там да залагат! Все ходи по собствена воля и оплакващи се няма!!!

Н.К
Н.К
12.03.2014 20:28 20:28

Виждам, че полицаите си вършат работата. Всички трябва да си плащат данъците.

---
---
12.03.2014 22:56 22:56

Не пишете глупости днес пак си работи хората ходаят там зящото им е кеф а и коефициента е по голям защо не им дадат лиценз

Жоро
Жоро
13.03.2014 10:31 10:31

Да го д*хат Божков и комунистите…

Back to top button