Хасково

„Васил Левски“ посрещна гости от 7 държави с концерт

КонцертУчениците от хасковското СОУ „Васил Левски“ посрещнаха гости от 7 държави с едночасов концерт в голямата зала на Младежкия център.

На сцената се изявиха талантливи ученици от школото, които изпълниха много песни, танци, забавни игри, показаха и народни обичаи. Със свои изпълнения се представиха четири от танцьорките на балет „Тангра“, както и ансамбъл „Южняче“.

Ученици и учители от Португалия, Франция, Полша, Литва, Румъния, Гърция и Турция са в Хасково в рамките на международен проект, в който участва „Васил Левски“. Партньорите ще имат възможност да участват в работилници за мартеници и сувенири.

За вторник е предвидена среща с кмета Георги Иванов. В програмата са включени още визити на хасковски забележителности, Златоград, Кърджали, Пловдив и Александровската гробница.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.03.2014 19:35 19:35

Целия концерт беше супер! Само тая блъсканица на танца на Южняче никак не ми хареса, както и ръководителя на танцовия ансамбъл.

Василев
Василев
17.03.2014 19:57 19:57

Само така! Най-добрите! Колко училища могат да се похвалят с толкова гости от чужбина?

:)
:)
17.03.2014 21:55 21:55

Smeshno e tozi koito pishi takiva elementarni komentari.Emi na tova samo moga da kaja ZAVIST!

Teodora
Teodora
17.03.2014 21:58 21:58

Strahotni deca.Bravo uchilishte Vasil Levski i DTA ,,Ujnqche“.Nai-dobrite s nai-originalnata horeografiq.BRAVO!

танцьор от "Южняче"
танцьор от "Южняче"
18.03.2014 17:17 17:17

Целия концерт беше супер! Само тая
блъсканица на танца на Южняче никак не ми
хареса, както и ръководителя на танцовия
ансамбъл. .. Към този коментар искам да попитам каква беше блъсканицата?
Извинявам се, но ако случайно можете по-добре елате и го направете.. ние нямаме вина, че не разбирате от нашето изкуство!! Всеки си има мнение така е, но ако говорите за часта с Хитър Петър и Ходжата, че е блъсканица то това е целта да направим и нещо като театър !! Ние сме деца харесваме си ансамбала и не смятаме да търпим обидите на хора които не ценят българското изкуство. Моля да цените това, че полагаме много усилия и труд за да накараме зрителите да гледат със удоволствие.

Мария Андонова
Мария Андонова
18.03.2014 19:07 19:07

Всичко това е много хубаво ,децата показаха какво могат , а те са добри в това.Браво на тях.Но аз искам да попитам къде ще отидат парите ,които учителите от у-ще „В.Левски „поискаха от децата ,участвали в този проект?И защо в други градове -това не е така?!От децата,тоест от родителите е поискано по 300 лева -нали е европроект? Децата-гости ще спят в домовете им,ще се хранят там/за което аз нямам нищо против / и за капак ще дадат 300 лева в училище- на кого и за какво?Ще пиша до министерството за това-нека да го обеснят това?

потърпевш
потърпевш
18.03.2014 19:22 19:22

Да ,това е точно така-моето внуче участва в един такъв проект МИНАЛАТА ГОДИНА.Детето ,при което беше на гости сега е в Хасково на гости-проекта е организиран с европари-така беше първоначално,но сега трябва да се дадат около 300 лева – Е КАЗАЛА УЧИТЕЛКАТА ИМ ПО АНГ.ЕЗИК В УЧИЛИЩЕ „В.ЛЕВСКИ“ Не мога да ги разбера тези европроекти с пари от децата ?!НЕ Е ПОЧТЕНО ! А И НЕ БЯХА ПРЕДУПРЕДЕНИ.РЕДНО Е.ДА ,НЕКА ДА ДАДАТ ОБЕСНЕНИЕ ЗА ТЕЗИ ЕВРОПАРИ ОТ ДЕЦАТА!

Back to top button