Хасково

„Ауди“ блъсна баба с внучка пред хипермаркет в Хасково

Полиция, архив55-годишен шофьор с „Ауди“ удари баба с 3-годишната й внучка пред хасковски хипермаркет, съобщават от пресслужбата на полицията.

Произшествието е станало вчера в 17.15 ч. Шофьорът дал на заден ход и не се е убедил, дали зад колата пътя е свободен и ударил металната пазарна количка, бутана от бабата на детето. Количката пък блъснала вървящото до баба си момиченце. От удара, детето е с разкъсно-контузна рана на главата. Детето е прегледано и освободена за домашно лечение.

16-годишен мотопедист пострада леко в пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 16.50 ч. на кръстовище от равнозначни пътища между ул. „Стара планина“ и ул. „Софроний Врачански“ в Любимец. 16-годишният любимчанин, управлявал мотопед „Баотиан роки“, неспазвайки правилата за преминаване през нерегулирано кръстовище, не е пропуснал движещият се от дясната му страна лек автомобил Опел с водач 41-годишен мъж от града. Вследствие на това, мотопедът се удря странично в леката кола. От удара, младежът е с разкъсно-контузна рана на ляво коляно. Прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button