Хасково

Местан очаква 20 000 гласа от Хасково на евровота

ДПС20 000 гласа за ДПС на предстоящите евроизбори очаква от Хасково председателят на движението Лютви Местан.

Това заяви той на работна среща с разширения актив на ДПС от Хасково и Стара Загора в зала „Недялка Симеонова“. Местан допълни, че от града на липите очаква 15 000 гласа, което е с 1000 повече на последните парламентарни избори.

ДПС„Поддържаме постоянен контакт с нашите структури. Хасково се представи достатъчно добре на парламентарните избори миналата година и въпреки високата база имам много силни очаквания Хасково да надгради парламентарния вот. Не би било изненада ако постигнат най-силния си резултат от учредяването на ДПС“, заяви още Местан.

Председателят на ДПС призова да не се допуска европроблематиката да бъде погълната от вътрешните скандали на предстоящите избори. Според Местан европроблематиката трябва да бъде изведена напред и си пожела кампанията да протече в границите на коректното, а не в стила на самоцелната конфронтация.

Сред официалните лица с Лютви Местан в Хасково бяха още социалният министър Хасан Адемов и министърът на спорта Мариана Георгиева.

ДПС   ДПС
 ДПС  ДПС

 

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.03.2014 22:24 22:24

Мама ти да е*а фес смотан.Идва ти времето крива кратуно.Измети се бе боклук.Мястото ти е до Октай Енимехмедов да те гръмне с истинско оръжие.

интересно
интересно
23.03.2014 18:37 18:37

Интересно защо сайтьт не цензурира мненията и коментарите с откровени псувни и обиди.Сериозните сайтове отдавна ги трият такива.За сведение не сьм фен на Местан или на ДПС.

Back to top button