Хасково

Младежи се забиха челно в Мерцедес на „Дунав“ и избягаха

КатастрофаБясно шофиращи младежи предизвикаха катастрофа на хасковската ул. „Дунав“ около 16.30 часа днес.

Заради високата скорост джигитите не могли да вземат завой и навлезли в насрещното, където ударили челно бял „Мерцедес“, шофиран от 56-годишна димитровградчанка. Веднага след катастрофата виновниците напуснали местопроизшествието.

Катастрофа„Колата се появи с бясна скорост и направо ми дойде в насрещното. От удара целия волан се наби в мен, вратата се изкриви и не можах да я отворя. Сестра ми се удари, предното стъкло е пръснато. Линейката я взе, беше ударена в крака, и аз съм ударена и не ми е добре, но нямаше как да отивам в боницата“, разказа за Haskovo.info потърпевшата.

По думите на жената две момчета са снимали колата с младежите, която била сива на цвят. В резултат на удара Мерцедесът започнал да пуши и имало опасност да пламне. На място пристигнаха пожарна и полиция.

„Като по чудо не стана най-лошото. Идвах си от работа и по лекари бях. Сега всичко ме боли“, сподели още ранената жена. Тя допълни, че се надява да заловят младежите, които предизвикаха катастрофата.

Катастрофа   Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Oчеведец
Oчеведец
25.03.2014 19:02 19:02

Не са никакви младежи а беше само един мъж колата е рено лагуна и избяга от произшествието.Имам и снимки на двете коли минута след удара

очевидец
очевидец
25.03.2014 19:30 19:30

Сменете си информацията не са младежи а един мъж на 50 години направи катастрофата

Алоо Хахо
Алоо Хахо
25.03.2014 20:39 20:39

Много ви е грешна информацията , реното е паркирано на дунав 6 паркинга преди стара планина 🙂

dgigit
dgigit
25.03.2014 22:24 22:24

aman ot takiwa lajnari……

шофьор от Хасково
шофьор от Хасково
26.03.2014 11:23 11:23

Бих искал да споделя като гражданин и шофьор на МПС, че този участък е изключително опасен именно поради кърпежа на асфалта около шахтата, която се вижда много добре на една от снимките(има дупка в кърпежа около шахтата, което налага заобикалянето му от изкачващите се отдолу нагоре по бул.Дунав автомобили, именно тази маневра съчетана с малко по – висока скорост заради големия наклон води до навлизане в насрещното платно на спускащите се отгоре надолу по бул.Дунав автомобили).Точно на тази същата шахта която се вижда на снимката преди няколко години дори нямаше капак т.е беше открита шахта(най – вероятно капакът й беше откраднат).Моля за нужното внимание от местните компетентни органи и нека се направи нужното за да се обезопаси този участък от пътя, като се отстранят дупките около тази шахта, която така или иначе се намира на самия (десен) завой идвайки отдолу нагоре, като по- този начин тя скъсява траекторията на завоя а с прилежащите към нея дупки и неравности този ефект се подсилва допълнително!!! Малко по- нагоре по същият този път непосредствено преди светофара идвайки от долу нагоре асфалтът е пропаднал и са се образували множество неравности (гърбици), които също са предпоставка за ПТП от избягващите ги шофьори и то точно на самото кръстовище….моля и

Back to top button