Хасково

Три премиери в хасковския театър през април

"Разбиване", архивТри премиери ще има в хасковския театър „Иван Димов“ през месец април.            

Първата е на 6 април, когато зрителите ще могат да видят „Вдовиците“ от Славомир Мрожек. Постановката е на Иван Савов, а в нея участват: Станислава Николова, Биляна Петрова, Анна-Мария Николова-Маркова, Стелиян Николов, Константин Соколов, Ивайло Димитров. Билетите са на цени 8 и 10 лв.

Както Haskovo.info писа, „Разбиване“ от Нийл Лабют ще има две премиери – на 13 и 22 април. Предпремиерата пък бе на 17 март.

Постановката е на Стайко Мурджев, а участници са: Анастасия Лютова, Луиза Григорова, Христо Петков, Дамян Тенев, Стелиян Николов. Цените и тук са 8 и 10 лв.

На 9 април ще гостува театър „Невена Коканова“-Ямбол с „Политикани“ от Рачо Стоянов. „Вдовиците“ ще се играе отново на 16 април, а за следващия ден е насрочена „Етажна гроздова“ от Иван Ангелов с цени 18 и 20 лв.

Постановката на Асен Блатечки „За Господ забранено“ ще се играе на 27 април с цени на билетите 14 и 16 лв. Хасковските зрители ще могат да видят „Епопея на забравените“ на 29 април, а на 30-и – „Дневникът на един луд“, моноспектакъл на Николай Урумов.

От пресслужбата на театъра съобщават, че скоро ще бъдат пуснати и промоционални пакети.

Детските представления в априлската програма започват на 13-и с „Пепеляшка“, а в следващите два дни ще се изиграят „Румцайс“ и „Принцесата и свинарят“. На 23 април малките зрители ще се забавляват с „Кой е по-хитър“, а на 27-и с „Мечо Пух“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
любител на театъра
любител на театъра
26.03.2014 14:16 14:16

Браво, браво за цените от 16, 18 и 20 лева.В града който е на предпоследно място в България по доходи на населението.И на едно от първите по безработица. Град, в който останахме само пенсионерите. Или почти. Защото младите хора скоро с лупа ще ги търсим.

Back to top button