Хасково

Любо и Мира с шампионски старт на сезона, съдиите порязаха Братан и Тони

"Гранд"Двойката на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева започнаха по шампионски състезателния сезон.

Талантливите танцьори спечелиха първото място от софийския кръг на веригата Купа България при младежите в клас Б. Любо и Мира бяха безапелационни и в открития турнир в столицата, като отново се поздравиха със златото.

Успехът за двойката е голям, защото тя се състезава за първа година в по-горната възрастова група. Отделно, хасковлиите успяха да изпреварят и домакинската двойка, която предварително е била сочена за фаворит.

"Гранд"По думите на треньорите в „Гранд“ – Николай Манолов и Павлина Вълчева, другата тяхна двойка – Братан Братанов и Антоанета Танева, също се е представила блестящо за Купата и в открития турнир в клас А. Двамата обаче били ощетени от част от съдиите, защото са нова двойка. Въпреки това Братан и Тони влязоха във финалите, но завършиха пети и шести. „Хората обаче видяха, че те бяха най-добрите“, похвали своите състезатели Манолов.

Според Николай и Павлина, подобно отношение на съдиите е имало и към Любо и Мира, които обаче са го преодолели с първи места от турнири с международни съдии. Павлина подчерта, че двойката Братан Братанов и Антоанета Танева има сили да се бори за първите места във всички турнири.

На състезанието в София участва и трета двойка от „Гранд“ – Симеон Пенев и Лилия Петрова, които също са записали добро представяне.

В надпреварата при соло момичета силно се представиха и четирите хасковлийки: Мариела Чиликова, Дияна Янева, Калина Георгиева и Жида Касауат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пейкова
пейкова
30.03.2014 17:39 17:39

За Любо и Мира слушаме поне в месеца веднъж тези красавци са абсолютно талантливи и със сигурност имат голямо бъдеще ! Поздравления отново и отново и не забравяйте ,че сте нашата гордост !

Back to top button