Хасково

Вандал потроши 18 леки коли в Хасково

Полиция, архив23-годишен хасковлия е задържан за повреждане на множество автомобили в Хасково, съобщават от полицията.

Само за час, за времето между 7 и 8 ч., младежът е потрошил стъклата на 18 леки коли. От една от тях е извършил и кражба на навигационна система. Младежът е нанесъл материални щети на колите – чупил е стъклата на прозорците им.

Автомобилите от различни марки са били паркирани на улиците „Св. св. Кирил и Методий“, „Самуил“, „Недялка Симеонова“, „Добруджа“, „Ангел войвода“, „Трапезица“, „Драгойна“ и „Найчо Цанов“. След подадения сигнал, хасковските полицаи са установили и задържали за минути хулигана. По случая в РУП-Хасково е образувано бързо производство.

36-годишен димитровградчанин е задържан за кражба. В съботния ден в РУП-Димитровград е получено съобщение от собственик на гараж на улица „Патриарх Евтимий“ в града. Той заявил, че след взломяване на вратата са откраднати 6 алуминиеви джанти и 4 гуми. След подадения сигнал, познатият на органите на реда е задържан до 24 часа. Инкриминираните вещи са намерени и иззети.

Петима мъже от село Нова надежда са задържани за кражби. В събота, на 200 метра след разклона за селото мъжете, пътуващи с лек автомобил Опел Астра са спряни за проверка от полицейски служители. При извършената справка е установено, че регистрационните номера принадлежан на друго МПС, а в багажника на колата са открити нарязан многожилен съобщителен кабел с оловна обвивка с тегло 82 кг., 5 лопати, 2 кирки, 2 брадвички, ножовка, арматурна ножица и металотърсач. Лицата заявили, че кабелите са изкопани от район срещу разклона за село Родопи. Групата на възраст 30, 18, 51, 33 и 45 г. е задържана в РУП-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.03.2014 21:09 21:09

Що не му публикувате снимката на тоя…?

Back to top button