Хасково

Два ВУЗ-а с предварителни изпити в Хасково

Кандидат-студентиДва университета ще проведат предварителни изпити и в Хасково, съобщи за Haskovo.info директорът на Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация в читалище „Заря“ Димитрия Ночева.

Първият е на 12 април в хасковския Медицински филиал на Тракийския университет. Изпитът тук е тест по биология и за него в центъра вече са подали заявления 40 кандидат-студентки. За сега няма желаещи момчета. С оценката от теста може да се кандидатства в Тракийския университет в Стара Загора и в хасковския филиал, където приемът е като миналата година – 50 места за медсестри и 30 за акушерки. Това ще е четвъртият прием на филиала, където капацитетът от 320 студенти ще бъде запълнен.

Вторият предварителен изпит ще е на Техническия университет-София и ще се проведе на 26 април в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“.

Редовните приемни изпити пък са през юни, като много от кандидат-студентите ще пробват и с оценките си от матурите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хипермаркет
Хипермаркет
23.04.2014 17:36 17:36

Някакъв телефон,емайл,нещо за контакт с ПГМЕТ?

Back to top button