Хасково

След София „Гранд“ покорява Пловдив и Блякпул

"Гранд"След фурора, който предизвикаха с представянето си на открития турнир и Купа България в София, този уикенд състезателите от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ заминават за Пловдив.

"Гранд"Под тепетата ще танцуват златните медалисти от столицата Любослав Стоев и Мирослава Дойчева, както силно представилите се Братан Братанов и Антоанета Танева. Третата двойка от София – Симеон Пенев и Лилия Петрова ще почива, защото Лили е на олимпиада по лингвистика.

Техните треньори Николай Манолов и Павлина Вълчева заявиха, че двойките имат голям потенциал и ще използват състезанията от веригата Купа България за трупане на опит. Целта е силно представяне на предстоящи големи международни турнири.

Сред тях е най-престижният турнир при юношите в света през април в Блякпул. За май месец е предвидено и изданието при професионалните двойки, където най-вероятно ще участват Николай Манолов и Павлина Вълчева.

Тази неделя от 16 часа хасковската публика ще може да се наслади на танцьорите от „Гранд“ на концерт във Военния клуб по повод 10 години от приемането на България в НАТО.

"Гранд"   "Гранд"

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button