Хасково

До дни почват водопровода на хасковската ул. „Липа“

ИлюстрацияПодмяната на водопровода по хасковската ул. „Липа“ ще започне през следващата седмица, съобщи за Haskovo.info отговорникът за Хасково при ВиК Атанас Димов.

Работата в отсечката от ул. „Дунав“ до ГПЧЕ „Асен Златаров“ ще продължи близо 60 дни. В хода на работния ден ще бъде спирана и водата на абонатите по улицата, предупредиха от ВиК.

След полагането на водопровода улицата ще бъде преасфалтирана.

От водното дружество очакват и доставката на материали за подмяната на 240 метра водопровод по пътя за ханче Клокотница, където сега тече реконструкция.

Чрез сондиране, без цялостно разкопаване, ще бъдат подменени и 230 метра тръби по ул. „Бадема“. Причината е, че старата метална тръба е прогнила и често аварира.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.04.2014 10:16 10:16

Браво Насьо,браво Димов…

gost
gost
04.04.2014 0:27 0:27

nai hubavoto e 4e chte q asfaltirat tazi ulisa nee asvaltirana nai malko 20 godini.Nestiga 4ee tqsna ami i dupka do dupka.Dobre 4e smenqt bodoprovada 4e ina4e ochte 20 godini.

Back to top button