Хасково

Извадиха 680 метра бракониерски мрежи със 100 кила шаран от „Тракиец“

ИлюстрацияИнспектори от отдел „Рибарство и контрол“ на ИАРА-Хасково са извършили нощна проверка на язовир „Тракиец“, съобщават от ИАРА.

Открити и извадени от водата са 9 броя бракониерски хрилни мрежи с обща дължина 680 метра. Те са иззети и е съставен констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Уловеният в мрежите 100 кг. шаран е върнат обратно във водата. Уредите са на съхранение в склада на ИАРА-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fisihing boy
Fisihing boy
10.04.2014 9:35 9:35

Стига с тия неизвестни извършители – много добре са ви известни. Защо вместо да вадят мрежите не завардят бракониерите и да ги хванат в крачка?! Хващат ми някакви селски пръчки с по едно парашутче и голяма хвалба, а организираната престъпност остава безнаказана! В момента всяка вечер се пускат километри мрежи в яз.Тракиец и това се знае от всички. Това не е са обикновени гладни хора с мрежи – това е добре организирана престъпна група. Трябва да се обърне и много повече внимание на ПАЗАРА на този улов, а санкциите да са безбожно жестоки, както безбожно нагли са бракониерите, Обезрибиха го този красив язовир, за по-малките да не говорим.

istinski ribari!!!
istinski ribari!!!
10.04.2014 14:39 14:39

absolutno e prav kolegata ribar/fishing boy/!!!!!neka iara-haskovo da obarne seriozno vnimanie na tova,4e stava vapros javno na organizirana grupa brakonieri,koito si prodalgavat da tormozjat trakiec,a i drugi po-malki jazoviri?!!!!vie znaete mnogo dobre kakvo trjabva da napravite,za da gi hvanete i da im nalogite takiva soleni sankcii,4e da sprat s tozi proizvol?!!!!!

Back to top button