Регион

Откраднаха 4160 лв. от димитровградска къща

Полиция, архив4 кражби са регистрирани през денонощието. 2 от тях са в РУП-Димитровград, съобщават от полицията.

При първата е заявена кражба от къща на улица „Четвърта“, където е проникнато след разбиване на прозорец. Откраднати са 4160 лева, 3 златни монети, 2 златни пръстена и златна висулка. Втората кражба е от стопанска постройка на улица „Странджа“, откъдето са откраднати теле, овца и 2 агнета. Третата кражба е заведена в РУП-Хасково на около 15 грама златни накити и 12 грама сребърни бижута от жилище в квартал „Орфей“. Откраднати са и лаптоп, мобилен телефон, телевизор, таблет след счупване патрона на вратата. Последната кражба е от къща в Харманли на 50 литра домашна ракия, електрожен и меден казан. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Общо 32 480 къса цигари без бандерол иззеха служители на ОДМВР. 31580 къса от общото количество са иззели свиленградските полицаи. Вчера около 22 часа на главния път в землището на Свиленград те са спрели за проверка лек автомобил Опел, шофиран от 37-годишен мъж от старозагорското село Хрущени. В колата са открити и иззети 21 780 къса цигари от различни марки без бандерол. Образувано е бързо производство. Още 9800 къса са намерени при проверка на лек автомобил Опел, управляван от 48-годишна любимчанка, проверена също на главния път. Останалите 900 къса са конфискувани от димитровградските полицаи от хранителен магазин в село Крум, където са извършили проверка. Спрямо продавачката са предприети действия по търсене на административно-наказателна отговорност за нарушение на ЗАДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button