Регион

Втори ден издирват изчезналите в реката край Винево

ИздирванеВтори ден продължава операцията по издирването на изчезналото семейство в реката край село Винево.

Стотици жители на селата около Винево пристигнаха рано сутринта на мястото на трагедията, за да търсят телата на изчезналите. Кметът на селото Фикрет Иса каза, че е мобилизирал всички жители.

В отнесената миналата нощ от водата кола са пътували възрастно семейство с дъщеря си и внука си. Рамадан бил автоинструктор, а съпругата му Расие – учителка. 30-годишната Шерин е била кардиолог в Кърджали. С тях е бил и 4-годишният й син Мерт. След като вчера беше открито тялото на Расие, днес в търсенето се включи и куче на планинската спасителна служба.

Причината за трагедията вероятно е частично разрушения мост край Винево, части от който са били откъртени преди години. За ремонт на съоръжението община Минерални бани е кандидатствала пред междуведомствената комисия по бедствията и авариите, но пари така и не са отпуснати. Според специалистите трагедията е можела да бъде избегната ако са били взети мерки навреме и мостът е бил укрепен. Пътят през него остава затворен.

Издирване   Издирване
 Издирване  Издирване
 Издирване  Издирване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button