Регион

Намериха втори труп от Виневската трагедия

издирването продължаваОткрито е тялото на младата жена, пътувала в автомобила, който падна от моста край хасковското село Винево в четвъртък вечерта. Това е станало при подновяването на издирването тази сутрин. Тялото на 30-годишната Шерин е било намерено от южната страна на язовира, където се влива реката.

Продължава изридаването на останалите две тела. В колата са пътували четирима души – 56-годишните съпруг и съпруга Мюмюн и Ресмие Рамадан, 30-годишната им дъщеря Шерин и 4-годишният им внук Мерт. Тялото на Ресмие бе намерено в петък.

Междувременно нивото на язовира е спаднало с над половин метър след като започна изпускането на част от водата, за да бъде улеснено издирването. До обяд днес всички общини в областта трябва да подадат информация за състоянието на водните обекти на тяхна територия с оглед предстоящите валежи, съобщи за Haskovo.info областният управител Кадир Исов.

издирването продължава 

издирването продължава
издирването продължава издирването продължава

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
за сьжаление
за сьжаление
28.04.2014 10:43 10:43

До сега нито един журналист не пише,че много важна причина за тия нещастия е манталитета на селяните.Хвьрлят си боклуците в реките,а пьк после някой друг виновен,че се задрьстват и преливат.Що не идете да видите на какво се е превьрнала реката в село Бисер,дето много пострада.Селяните пак си я задрьстиха с боклуци и ако пак стане нещо пак ще има „аман,заман помагайте,правете дарения“.

Р
Р
28.04.2014 12:12 12:12

Абсолютно!
Да почиват в мир удавените, но и за тази трагедия, и за наводненията във Видинско преди седмица, а и предполагам и за бъдещи (недай Боже) такива, основната вина е в изхвърляните боклуци. Свинщината е пълна, културата липсва….

Анонимен
Анонимен
28.04.2014 14:39 14:39

Солени глоби на кметовете,а те от своя страна на селяните.И всичко ще е ОК…

Абсолютно празни разсъжДения н
Абсолютно празни разсъжДения н
28.04.2014 18:19 18:19

Абсолютно празни разсъжСения на първите трима написали коментар.Много ясно , че голяма част от тези боклуци са дошли с приливната вълна.Ееееееееееее мното ясно , че българския народ се мисли че е над едно стъпало над турците и българите.Но голяма част от българите са „МЪРЗЕЛИВИ“ за разлика от ългарите.ДОБРИ ЧЕ ДПС Е НА ВЛАСТ-ХАХАХАХА

Back to top button