Хасково

Задигнаха 3 бона от мъж след запой в казино

Полиция, архив27-годишен хасковлия е задържан по подозрение в кражба на пари, съобщават от полицията.

В събота следобед в полицейското управление е подал сигнал 45-годишен жител на стамболовското село Светослав, който заявил пред разследващите, че предната вечер е посетил игрална зала в областния град.

Същият си признал, че докато играел е употребил голямо количество алкохол и носел в себе си 1100 евро и 1000 лева. В игралната зала имало още 2 мъже, които познавал бегло, но с които охотно комуникирал. Около 3.30 часа двамата непознати му предложили да си го приберат и той се съгласил.

Тъжителят заявява, че най-вероятно в този момент са му откраднали портмонето с парите и документите, а той се събудил в село Зорница. След проведени издирвателни действия, мъжът разпознава задържаният, познат на органите на реда. Работата по случая продължава.

Димитровградските полицаи са предотвратили кражба на проводници. 7 симеоновградчанина са задържани за опит за кражба на медни проводници. Мъжете между 20 и 45 г. са заловени по пътя за село Брод с 3 автомобила. Колите – Рено, Форд и Фолксваген са били паркирани в гората. След задържането им е установено, че мъжете са подготвяли кражбата от района на бившото военно поделение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button