Регион

Шофьори се биха след катастрофа в Харманли

Полиция, архивВчера в 11.53 часа на улица „Г. М. Димитров“ до кръстовището с улица „Искър“ в Харманли е станала катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът станал между лек автомобил Мицубиши Галант, шофиран от 43-годишен мъж и лек автомобил Ланчия с водач 37-годишен харманлиец. Поради неправилно движение по платното, водачът на Мицубишито е навлязъл в насрещната лента за движение и се е блъснал челно в насрещно движещата се Ланчия.

След настъпилото произшествие, между участниците е възникнала саморазправа, прераснала в сбиване. Пострадали са водачът на Мицубишито – с контузия на главата и рана на ляво ходило, транспортиран в МБАЛ-Хасково, водачът на Ланчията – с оплаквания за болки в десен крак и 42-годишен пътник в Галанта – с контузия на дясна скула.

Неправоспособен мотоциклетист пострада леко в пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 16.40 часа на улица „Акация“ в Хасково. 54-годишен хасковлия се качил на мотоциклет „Вангие Ви 150 Т“ без да притежава свидетелство за правоуправление и го подкарал с несъобразена скорост. Загубил контрол над управлението и паднал на пътното платно.

От удара той е с контузия на лицето. Прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.05.2014 17:53 17:53

Зъб за зъб,око за две…

Back to top button