Регион

Изгоря хамбар с 300 бали в Книжовник

Полиция, архивТази сутрин в 0,05 часа е получен сигнал за пожар в селскостопанска постройка в село Книжовник, съобщават от полицията.

В резултат на пламъците са изгорели 300 бали и 80 кв. м покривна конструкция. Постройката е собственост на 83-годишен мъж от селото. Работата по изясняване причините за пожара продължава.

3 кражби са регистрирани през денонощието. 2 от тях са на територията на димитровградското управление. Първата е на дрелка и микровълнова фурна от къща в село Ябълково, а втората е на доилен агрегат, съхраняван в отключена селскостопанска сграда в село Брод. Третата регистрирана кражба е на 2 регистрационни табели от лек автомобил Деу, паркиран на улица „Св. св. Кирил и Методий“ в Хасково. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

160 къса безакцизни цигари иззеха димитровградските полицаи. В съботния ден те са извършили проверка на адрес на улица „Десета“ в Димитровград. В жилището, обитавано от 40-годишна жена са открити цигарите без бандерол, които са предадени с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button