Хасково

Отличиха 11 млади актьори за постижения в Младежкия

Награди11 млади актьори от театралната школа при хасковския Младежки център бяха отличени на церемония тази вечер.

Награди за най-добра поддържаща мъжка роля получиха: Атанас Марков за Дядото в „Районна болница“ от Христо Бойчев и Александър Шумаков за Братой в „Районна болница“, Момчето от „Топлината през ноември“ от Яна Добрева и Боян от „Кучката“ на Теодора Димова.

Приз за най-добра поддържаща женска роля заслужиха: Златимира Запрянова за Духчето от „Районна болница“, Събка от „Михал Мишкоед“-Сава Доброплодни, Добринка от „Добрата магьосница“ от Пенчо Панчев и Дарина Димитрова – Александра от „Кучката“, Магдалена от „Домът на Бернарда Алба“ – Лорка.

За най-добра актриса до 15-годишна възраст бе отличена Калина Вълчева – Златинка от „Добрата магьосница“, Райна от „Михал Мишкоед“.

При по-големите отличията са за: Димана Щерева – Понсиа в „Домът на Бернарда Алба“, Анжелина в моноспектакъла „Здравей, дъще“, Веса от „Кучката“, Луиза Китар – Елена от „Топлината през ноември“ и Йозлем Йозджан – Момичето от „Топлината през ноември“, Адела от „Домът на Бернарда Алба“.

Най-добър актьор до 15 г.: Тодор Враджалиев – Драгни в „Михал Мишкоед“, Малък Мокрьо в „Добрата магьосница“ и Феро от „Районна болница“, Богдан Бухалов – Михал Мишкоед, Контузов в „Районна болница“ и Александър Шумаков – Братой в „Районна болница“, Момчето от „Топлината през ноември“, Боян от „Кучката“. Тодор спечели и приза на Младежкия център.

Най-добър спектакъл игран през годината е „Домът на Бернарда Алба“, а отличието за най-добър дебют отиде при Катерина Борисова – Слугинята в „Домът на Бернарда Алба“.

Наградите бяха раздадени от ръководителя на школата Румяна Георгиева, а в церемонията със свои изпълнение се представиха актьорите от „Арлекин“.

 

 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
София Запад 1914
София Запад 1914
13.05.2014 21:11 21:11

НИКОЛА ЛИЛОВ И АЛЕКСАНДЪР ШУМАКОВ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ !!!

Миноуг ;)
Миноуг ;)
13.05.2014 21:43 21:43

… но духом, в мислите си и цялата си мъничка актьорска душа. Липсвате ми повече от разумното, но кога на тази сцена някога се с случвало нещо с акъла си?!?! 😀 :* Целувки от дъжда :* :* :* :*
РУМЯНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА, ОБИЧАМ ТЕ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!

читател
читател
14.05.2014 10:32 10:32

Е чак пък актьори!? Самодейци е по-правилно, за да станат актьори трябва още много път да изминат.

Pavlina
Pavlina
14.05.2014 19:09 19:09

не знаеш как страхотно играят..
тия деца са гордост за града
а толкова малко реклама има на постановките им …

Back to top button