Хасково

19 от Автото се проявиха като виртуози зад волана

Състезание19 абитуриенти и 11-класници от хасковската Професионална гимназия по транспорт „Никола Вапцаров“ се включиха в автомобилното шоу и състезание „Виртуози на полигона“.

Младежите шофираха майсторски трите училищни и частни автомобили по маркирано с конуси трасе. Гимназистите трябваше да изпълнят елементите, сред които змейка и паркиране за време без да съборят конус, което носеше наказателни точки.

Най-бързите взеха дистанцията за около 80 секунди. Малко след старта бяха поставени два чина с чаши вода, които състезателите трябваше да преместят без да разлеят.

Целта на традиционното за гимназията състезание по майсторско управление на автомобил е да възпита у младежите уважение към правилата на пътя.

Състезание   Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.05.2014 8:22 8:22

Ефекта е точно обратен,по пътищата се вживяват на състезатели,въртят гуми,правят завоите по корем и когато някой им направи забележка се правят на недосегаеми,докато изкютечат някой някъде…

Слави
Слави
15.05.2014 13:27 13:27

ТЪПИ МАЗНИ СЕЛЯНИ

Back to top button