Регион

Задигнаха 1500 лв. и бижута от апартаменти

Полиция, архив2 домови кражби са осъществени на улица „Простор“ в Димитровград след разбиване на входните врати, съобщават от полицията.

При първата са откраднати 1000 лева и 260 евро, а при втората 20 лева и неустановено тегло златни и сребърни накити.
Също за кражба на 2 златни пръстена и синджир съобщават от РУП-Хасково. Неизвестен извършител е проникнал в апартамент на улица „1-ви май“ в областния град, като е разбил 2 патрона на входната врата.

Последната регистрирана кражба за денонощието е в Свиленград. След разбиване патрон на входната врата е проникнато в хранителен магазин на улица „Н. Парапунов“, откъдето са откраднати 30 стека цигари, 13 бутилки алкохол, 38 ваучера на мобилни оператори и 100 лева. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

39-годишен димитровградчанин е задържан за домова кражба. Вчера в РУП-Димитровград е получено съобщение от 25-годишен мъж, който съобщил, че за времето от август миналата година до вчера от необитаемото му жилище на улица „Захари Зограф“ са откраднати телевизор и спортен екип.

След подадения сигнал е установен и задържан познатият с подобните си прояви димитровградчанин. Задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button