Регион

10-годишен краде телефон на съученик, 13-годишен – мотопед

Полиция, архив10-годишно момче е откраднало мобилния телефон на свой съученик, съобщават от полицията. Извършителят е установен от директора на училището в с. Стамболово.

За откраднат мотопед е съобщил 31-годишен хасковлия. Вчера около 17,30 часа автопатрул е извършвал обход на кръстовището на улица „Дунав“ и булевард „Раковски“. Те са спрели мотопедист и установили, че момчето е малолетно, на 13 г. Той обяснил, че мотопеда не е негов и го е взел от негов 14-годишен приятел, за да го покара. В последствие се установило, че мотопедът е обект на кражба.

Двама любимчани са задържани за кражба. Мъжете на възраст 40 и 33 г. са откраднали демонтирани 340 кг. метални парапети от ремонтиращ се мост на река Марица.

Също за кражба в харманлийския арест е 20-годишен младеж от великотърновското село Михалци, уличен в кражба на 420 лева и 500 украински гривни от частен дом в града. За подобно престъпление в хасковския арест е и 40-годишна хасковлийка, заподозряна в кражба на 2800 лева и златна монета от хасковско жилище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button