Регион

Закопчаха две крадли, тероризирали Димитровград

Полиция, архивДве жени на 32 и 33 г. от варненското село Чернево са задържани в РУП-Димитровград, съобщават от полицията.

За тях се е доказало, че са нахлули във ветеринарна аптека на улица „Иван Вазов“ в града, откъдето са задигнали 550 лева.

В хода на работата се е установило, че жените са извършителки на още 2 кражби в бригадирския град. На улица „Сливница“ те са обрали 53-годишна жена, като са й задигнали портмонето с 460 лева и 2 банкоматни карти.

На улица „Васил Левски“ също са претарашили 53-годишна димитровградчанка. В нейното портмоне е имало 675 евро и 200 лева. По случаите са образувани досъдебни производства.

13 200 къса безакцизни цигари иззеха при съвместна операция икономическите полицаи и служители на Митница „Свиленград“. През почивните дни те са проверили търговски обекти за наличие на акцизни стоки без бандерол в Хасково. В един от тях – кафене на улица „Добруджа“ са намерени 3 кашона с цигарите от различни марки без бандерол. Папиросите са предадени с протокол за доброволно предаване от 41-годишния собственик на кафенето.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Хасково. В ареста до 24 часа е задържан 44-годишен мъж от кърджалийското село Студен кладенец, хванат от униформените да шофира с 2,10 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button