Регион

Виктор Алеков получи 1000 лв. от кмета на Любимец

Награда, архивЗа втори път кметът на Любимец инж. Анастас Анастасов помага на европейския и световен шампион от Любимец Виктор Алеков, съобщават от пресслужбата на общината.

Той дари сумата от 1000 лв., с която младият талант ще обезпечи част от пътуването и участието си в Световно първенство по танцови изкуства в Хърватия, което ще се проведе в края на май.

„Изключително съм благодарен за оказаната подкрепа от кмета. Съдействието и помощта, която получавам от община Любимец са много важни и навременни. Надявам се да се докажа на Световното първенство в Хърватия и да се завърна с най-високите отличия“, каза развълнуван Виктор.

Освен даренията от кмета, за втора поредна година момчето получава средства и като допълнителна субсидия за дете с изявена дарба. Стипендията е осигурена от общината, чрез Министерството на образованието.

Благодарение на своя талант и упорит труд, той печели отличия от всеки конкурс, в който участва. Доказателство за това е последното му участие на Световната танцова олимпиада в Москва, която се проведе в началото на май тази година. Виктор, заедно със своята дуетна партньорка Василена Шопова, бяха единствените участници от България, които достойно защитиха честта на страната ни и се завърнаха с отличия в различните категории.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button