Хасково

Наградиха най-добрите познавачи на Буров във ФСГ

НаградиПобедителите от състезанието „Участвам и научавам“, посветено на Атанас Буров, бяха наградени на церемония във Финансово-стопанската гимназия.

В надпреварата се включиха 34 гимназисти, разпределени в 6 отбора и се проведе на патронния празник на гимназията – 15 май. Учениците трябваше да посетят хасковски забележителности като монумента на Богородица, Гурковата къща, паметника на народните будители и барелефа на Атанас Буров.

На тези места ги чакаха други гимназисти от клуба „По стъпките на Атанас Буров“ с ръководител Иван Панайотов по проект УСПЕХ, които задаваха въпроси за живота и делото на своя патрон.

На първо място са отборите от 10Д и 10Г клас, а веднага след тях се наредиха 9А клас. Децата получиха от директора Цанко Цанков плеъри и флашки, след което участниците в състезанието имаха вкусна почерпка.

Награди  Награди 
 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
20.05.2014 16:19 16:19

Браво на децата – хубави и умни!

оооо
оооо
20.05.2014 18:38 18:38

АБЕ ТОЗИ ОЛИГОФРЕН-ДИРЕКТОР, К*РВАР И КРАДЕЦ, ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ГО УВОЛНИЛИ

Back to top button