Хасково

Абитуриент от ПМГ в конкурс за късометражен филм

КонкурсАбитуриентът от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ Васил Дойчев участва в конкурса за късометражен филм на ReporTeen, който е на тема „Изборът е…“.

Лентата на зрелостника се казва „Животът е избор“ и е с продължителност 2.37 мин. В него професионално са преплетени житейската философия с моменти от съдбата на всеки младеж: влюбвания и изпитания.

Лайтмотивът на филма минава през идеята, че в края на пътя си всички сме такива, каквито сме избрали да бъдем. „Никога не е късно да променим живота си“, е посланието в края на лентата.

Това е вторият късометражен филм на Дойчев, който освен, че се занимава с фотография и видео има първи дан по карате. Той ще кандидатства „Телекомуникации“ в Технически университет-София.

Филмът на Васил може да бъде подкрепен тук . Лентата, която има най-много харесвания във Фейсбук печели наградата на публиката. Конкурсът предвижда и първа награда на журито.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button