Хасково

Аплодисменти за драматурга Цирков и „Министри под масата“

ПремиераУспешен дебют като драматург направи тази вечер Стефан Цирков в хасковския театър „Иван Димов“.

ПремиераПубликата прие с аплодисменти неговата пиеса „Министри под масата“, която се завъртя премиерно в областния град. На събитието присъстваха много ценители и от политическия и бизнес елит.

Режисьор на спектакъла е Леонард Капон, сценографията е дело на Петър Митев, а на сцената се изявиха актьорите: Димитър Атанасов, Ева Васева, Иван Благоев, Катя Бръмбарова, Петър Влайков, Стелиян Николов и Стефан Цирков.

Със средствата на пародията хасковската трупа показва част от нашата политическа действителност. В пиесата шпаги кръстосват „Хамлет“ и измислената, но не съвсем, партия „Народен гювеч“.

Премиера   Премиера
 Премиера  Премиера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
алооооооо
алооооооо
21.05.2014 14:23 14:23

Алоооооооо, кой е тоя елит политически, че и бизнас в Хасково, алоооооооооо, някой ще ме светне ли?!?!?!?
Мишоци, елит в Хасково, кои са тия ето елита, дайте да ти чуем и видим!!!

ггггг
ггггг
21.05.2014 14:30 14:30

Гочо храста, селянчето от Конуш е бизнес елита!Ало Гочо, селянин прост, ти си елита , така излиза, тъпак с тъпака ти.Скрий се с тъпата си физиономия най-после бе железар скапан.Ставаш да подаваш снопи само на вършачката в Конуш! Сопол!

Back to top button