Хасково

До седмица ясна цената на ремонта на стадиона, стягат игрищата в Болярово и „Младост“

ИлюстрацияКметът Георги Иванов и комисията от общината направиха днес оглед на футболния стадион.

Градоначалникът заяви, че до седмица ще бъде изготвена количествено-стойностна сметка и ще се прецени от къде ще се търсят парите.

„Става дума за тревното покритие, седалки, трибуни, парапети, тоалетни стотици хиляди левове. Този клуб е акционерно дружество те също ще се включат, ние помагаме“, заяви за Haskovo.info Иванов.

Кметът се ангажира, че най-необходимото за получаването за лиценз за „А“ група ще бъде направено в срок.

Общината кандидатства по проекти от трансгранично сътрудничество за ремонт и на стадион „Младост“ и игрището в Болярово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
21.05.2014 19:16 19:16

haide pomagaite biznesmeni,firmi,sponsori-vsi4ki?!!!!neka da pomognem na otbora da polu4i licenz,a i da imame edin hubav stadion,za da mogem da podkrepjame otbora v a-grupa!!!!!haide haskovlii,obedinete se,taka shte uspeem vav vsi4ko,koeto e nugno?!!!!neka da pokagem na balgarija kakvo mogem nie haskovlii??!!!!!samo haskovooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button