Хасково

Наградиха шестима изявени гимназисти на концерта за 24 май

КонцертШестима изявени гимназисти бяха наградени тази вечер от председателя на общински съвет-Хасково Иван Иванов.

Това стана на концерта по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост в хасковското читалище „Заря“.

Отличените са: Христо Христов и Тенчо Тенев от ПМГ „Боян Петканчин“, Калина Вълчанова, Теодора Делчева, Илияна Налбантова, Преслав Александров от ГПЧЕ „Асен Златаров“.

КонцертВ началото на концерта, открит от началника на Регионалния инспекторат по образованието Мариела Златева, пред пълния салон бяха представени хасковските учители, заслужили отличието „Неофит Рилски“. Това са: Златка Атанасова ОУ „Св. Иван Рилски“, Илияна Тотева ОУ „Никола Вапцаров“, Мргарита Добрева ГПЧЕ „Асен Златаров“ и Георги Станков ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“.

На сцената се представиха талантливи ученици от ОУ „Св. Климент Охридски“: вокална група „Пейте с нас“, фолклорна формация „Тракийка“, танцов състав „Гайтанче“, детска вокална група „Сладурчета“ и клуб „Театър край тополите“.

Овациите на публиката обраха още мажоретен състав „Хасково“, клуб по аеробика „Виолена“ и Духов оркестър при общината.

Във фоайето на „Заря“ се проведе и втория благотворителен базар, организиран от 11-класничката в хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ Наталия Тодева в подкрепа на болния Мариян Георгиев. Момичето сподели, че от първия на 17 май са се събрали близо 109 лв. Наталия е амбицирана да организира и благотворителен концерт през юни, на който да продължи набирането на средства за трансплантацията на Мариян.

 

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bravo
bravo
25.05.2014 0:37 0:37

Направо страхотно! Областният град има 6 изявени гимназисти! МАЛИИИИИ, КЪВ УСПЕХ!!! Димитровград и Кърджали наградиха по 20 деца и повече. Хасково – 6!!!

Ало. общинската служителка по образованието, влез в час, ако можеш! Изложихте се тотално!
Както се изложихте и с концерта на училище „Климент“. Само че, вината пак е ваша – защото им възложихте задачата да подготвят мероприятието само за две седмици.

дфгхйк
дфгхйк
16.01.2016 6:45 6:45

Задници

Back to top button