Хасково

Две жени припаднаха от голямото чакане в РИК

РИКДве жени от секционни избирателни комисии са припаднали тази нощ от голямото чакане за предаване на бюлетините и изборните книжа в Районната избирателна комисия (РИК).

Председателят на РИК Венелин Челебиев съобщи за Haskovo.info, че една от колабиралите е била откарана с линейка до болницата, но след час и половина се е върнала отново в РИК.

В 10 часа днес в коридора пред РИК още имаше близо 60 членове на СИК с чували бюлетини.

Димитър Георгиев от Тополовград заяви, че чака от 12 часа снощи. Мъжът вече бе каталясал и негодуваше срещу нечовешките условия, в които всички са прекарали нощта. „Хората спяха по пейките, снимали сме ги на джиесемите си. Тук е така на всички избори. Как не можаха да решат проблема и да приемат бюлетините по-бързо“, ядосваше се Георгиев, който сподели, че много от колегите му съжаляват, че са се захванали с това за 58 лв.

Елена Янъкова от Любимец също бе изнервена от прекараната в РИК нощ. Жената бе потресена от състоянието на тоалетните в бизнес център, в някои от които дори нямало вода.

Челебиев каза, че членовете на комисията работят без почивка и изрази надежда, че до обяд всички бюлетини и книжа ще бъдат приети и обработени.

 РИК РИК 
 РИК  РИК

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Без име
Без име
26.05.2014 14:51 14:51

Този на третата снимка в долния десен ъгъл се чудя какво търси там, където се изисква ум, умения, добронамереност, а не човекът да слухти и да не го бива за нищо. Е, трябва да бъде извинен – тъпотата им е семейна черта – жена му, дъщеря му, тъста му и тъщата му. От тези хора може да очаквате единствено и само злоба, завист, клюки…

пичага
пичага
26.05.2014 15:46 15:46

Просто тая година бяха наръгали РИК със старчоци, та за това. Ама не им увря на партиите, да не к*рдистват партийни функционери, а сетени хора

Back to top button