Хасково

Валентин Танев: Хасковският театър е най-добре работещият в страната

ТеатърХасковският театър е най-добре работещият театър в България. Около това мнение се обединиха на пресконференция актьорите Валентин Танев и Мариус Донкин.

Брифингът се проведе в навечерието на премиерата на „Безумна нощ“ по Рей Куни, в която двамата участват, а Танев е и режисьор.

ТеатърСпоред Донкин, директорът на хасковския театър Боил Банов вече е на такова ниво, че не е за „Иван Димов“. Танев обаче отбеляза, че киселото мляко не става навсякъде.

Премиерата на „Безумна нощ“ е насрочена за 27 май от 19 часа, а билетите струват по 6 лв. В постановката участват още: Стефка Янорова, Кирил Кавадарков, Дамян Тенев, Анна Симова, Иванка Шекерова, Явор Костов.

С „Безумна нощ“ се открива и деветото издание на хасковските театрални празници, които ще продължат до 1 юни. 30 минути преди премиерата пред театъра ще свири духовият оркестър.

Театър   Театър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
как пък не
как пък не
29.05.2014 17:43 17:43

И кое му е добре работещото на театъра.Подобно изказване е размахване на голямата баданарка щото е още една сцена за софийските актьори а местните хасковски заминаха в не*итието.Каква трупа има Хасковския театър че да е най-добре работещия. Работата на директора му е само да организира чужди гостувания.Това не е Хасковски театър.Това е открита сцена.И всичко ни е такова в Хасково. Всичко създавано преди в културата е вече история. Щеше да е добре,ако нашите актьори играеха в София а техните тук. Но всичко е вече само в София.В Хасково културата е безработна.

Back to top button