Хасково

Трима се явиха на трета матура по желание

МатураТрима зрелостници в Хасковска област се явиха на днешната трета матура по желание.

Зрелостният изпит започна в 8 часа в сградата на хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. От първоначално заявилите участие на незадължителната матура четирима абитуриенти не се яви едно момиче.

Ангел Янков от ПМГ „Боян Петканчин“ и Антон Куртев от ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ се явиха на ДЗИ по математика. И на двамата втората задължителна матура е била по английски език.

Ангел обясни, че се явява по математика, защото може да кандидатства с оценката от матурата в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. По същата причина на трета матура се яви и Антон, който обаче иска да следва „Строителство на сгради и съоръжения“ в УАСГ-София.

Димитър Станков от ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ пък бе единственият на матура по английски език. Неговият втори зрелостен изпит е бил по математика и той иска да кандидатства „Строителство на сгради и съоръжения“ в УАСГ-София.

Шестима квестори пазят тримата зрелостници на днешната матура – по двама в стаите и двама в коридора.

Матура   Матура

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button