Хасково

Почнаха ремонта на „Спартак“, клубовете се спасяват поединично

РемонтОсновният ремонт на хасковската зала „Спартак“ вече започна.

Работници ремонтират помещенията на първия етаж, подменят се дограми и се поставя външна изолация. Не е започната още хандбалната зала, защото до първите дни на юни там ще има състезания.

Клубовете трябваше да напуснат помещенията до 15 май, като от тази дата до края на ремонта те няма да дължат наем и консумативи.

От управата на залата обясниха, че бадминтонистите тренират на Кенана, хандбалистите най-вероятно също ще провеждат занимания там. Джудистите са при борците в залата на стадион „Младост“, боксьорите тренират навън, а клубът по тенис на маса се е разбрал да ползва училищен физкултурен салон.

Според обществената поръчка ремонтът трябва да завърши до 30 ноември тази година, а максималната стойност на договора не може да надвишава 1 164 762 лв. без ДДС.

Haskovo.info припомня, че на общината бяха отпуснати около 1.4 млн. лв. за ремонта на залата по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“.

Ремонт  Ремонт 
 Ремонт  Ремонт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123456
123456
01.06.2014 23:25 23:25

Kade otivat 300 bona
V de*eliq zadnik na joro

Back to top button