Хасково

Спортното изпрати шампион по борба, солиден автопарк за бала

Бал39 абитуриенти от Спортно училище „Стефан Караджа“ празнуват тази вечер бала си в ресторант на Кенана.

Сред тях е и републиканският шампион по борба Енгин Исмали. Състезателят на хасковския клуб „Ангел Войвода“ последно стана шампион на държавния шампионат в Бургас. След 20 дни на Енгин му предстои и участие на Европейско първенство.

БалЛегендарният футболист Костадин Латинов път изпрати внука си Кристиян, който пристигна с бял „Линкълн“, произведен през 1974 г. Кристиян е с профил футбол и ще кандидатства в НСА.

Няколко от абитуриентите пък дойдоха на бала си с ултрамодерни беемвета и мерцедеси, а един слезе от мотор.

Сред красавиците на бала бе тенисистката Елена Арнаудова, която въпреки че още е ученичка бе дама на бала.

Погледите събра и учещата в Стара Загора Маргарита Русева, която бе дама на бадминтониста от Димитровград Асен Георгиев.

 

Бал  Бал 
 Бал  Бал
 Бал  Бал
 Бал  Бал
 Бал  Бал
 Бал  Бал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
lil
lil
28.05.2014 21:43 21:43

eee zavarshiha i nashte borcii.. uspeh v jivota abiuturenti 😉

megi
megi
28.05.2014 22:09 22:09

bravo za organizaciqta s kolite ,i nie sme na parvo mqsto ,Moeto milo brat4e uspq ,ako ne s muskoli ,to s 4ar pristiga6to s nai zabelejimata kola „jaltoto bmw“,no vsi4ko ostanalo pod vsqkava kritika ….dano tezi koito gi izkazvate 4e sa postignali ne6to do 12 klas se dokajat i za napred i proslavqt skapaniq ni grad,….abe jivi zdravi da sa decata pak drugoto e samo palavra !!!!!!!!!
p.s nqkoi ot mamite na tezi sportis4eta da ne se zasegni ,az iskam samo da kaja 4e nivoto, renomete na sportnata ni gimnaziq ot goni na godina paaaaada tova e isinata …….a ne da zasegna ne4ie 4ado 🙂

Back to top button