Регион

Унищожиха хиляди дрехи менте, парфюми и 200 часовника

Митница5046  фалшификати на текстилни изделия, сред които 1156 тениски и потници „Adidas“, „Versace“ и „Puma“, 710 панталона „BOSS“, „Dolce&Gabana“, „G-Star“, „Levis“ и 2940 чифта чорапи „Lacoste“, „Nike“ и „Tommy Hilfiger“ бяха нарязани машинно днес под контрола на Митница „Свиленград“.

Чрез натрошаване бяха унищожени и общо 1465 фалшификати на световноизвестни марки парфюми и тоалетни води. По време на процедурата бяха унищожени и 552 чифта спортни обувки,  чехли и джапанки, по-голяма част от които с логото на „Adidas“ и „Nike“.

При друга процедура през седмицата бяха унищожени още стоки с логото на световноизвестни марки: 991 парфюма, 981 текстилни изделия, 284 спортни обувки, както и 200 часовници с логото на марката „Rolex“.

Стоките са били предназначени за реализация както на българския пазар, така и в другите страни-членки на ЕС.

Имитациите са задържани от митническите инспектори на „Капитан Андреево“ при опити да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.05.2014 21:15 21:15

Хиляди бедни хора и деца нямат дрехи и обувки, а държавата унищожава дрехи , срам !

Back to top button