Хасково

Спряха детските на 129 семейства заради неизвинени

Стефан Манахилов129 семейства в областта останаха без детски за месец, тъй като децата им са направили над 5 неизвинени отсъствия през април, съобщи днес директорът на РД „Социално подпомагане“ Стефан Манахилов.

В 103 от семействата, лишени от надбавки, са родители на 111 ученици. Първенци по отсъствия са димитровградските възпитаници. Там санкционирани ще бъдат 35 семейства с 37 деца. Следват Хасково (21 семейства с 24 деца) и Тополовград (21 семейства с 24 деца). Най-редовни в час през април са били възпитаниците на школата в Свиленград и Маджарово, където няма санкционирани семейства.

Без детски надбавки за месец остават и 26 семейства, чийто деца, обучаващи се в подготвителни групи, са направили над 5 неизвинени отсъствия. Най-голям е броят на отсъстващите малчугани в Симеоновград – 11 и Стамболово – 6. В Хасково и Димитровград санкционираните семейства са съответно 3 и 2.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button