Регион

Пийнал без книжка помля две деца на колела в Димитровград

ИлюстрацияНесъобразена скорост, неправоспособност и алкохол причиниха катастрофа, съобщават от полицията.

Вчера в 20,20 часа на улица „Първа“ в Димитровград е станало ПТП с лек автомобил Опел, шофиран от 28-годишен хасковлия. Поради движение с несъобразена скорост, употреба на 0,57 промила алкохол и липса на свидетелство за правоуправление, водачът е загубил контрол над колата. Той се е ударил в бордюр и е последвал удар на двама велосипедисти на 6 и 8 години. От удара по-малкото момче е с комоцио и натъртвания, настанено в хасковската болница, а приятелят му – с фрактура на ляв крак и удар в главата е транспортирано в в пловдивската болница с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в 14,30 часа на площад „Спартак“ в Хасково е станал пътен инцидент. 58-годишен водач на лек автомобил Форд, при движение на заден ход е ударил спрял зад него лек автомобил Фолксваген, собственост на 25-годишен хасковлия. Пристигналият автопатрул е изпробвал водачите с „дрегер“, който установил, че виновният водач е с 1,03 промила алкохол. Взето административно отношение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button