Спорт

Хандбалният „Топлика“ първи в зона „Тракия“

ХандбалМомчетата и момичетата до 11 г. на хандбалния „Топлика“ – Минерални бани на треньора Фильо Филев постигнаха успех в зона „Тракия“.

ХандбалСлед оспорван мач с отбора на Хасково младите хандбалисти извоюваха трудна, но сладка победа. В мача за златните медали с „Труд“, придобилите самочувствие играчи на „Топлика“, победиха с 16:6 и заслужено вдигнаха купата.

Кристияна Димова, Константин Георгиев, Ангел Калинов, подпомогнати от останалите, водеха атаката на отбора. Вратарят Янислава Трифонова пък спаси доста трудни положения.

Всички хандбалисти са ученици в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“- Минерални бани и при завръщането си бяха посрещнати и поздравени от директора Славея Костадинова, учители и много ученици. Шампионите посрещна и Жулиета Тодева, председател на ХК „Топлика“, която е и преподавател в училището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button