Хасково

Тържествена заря за Деня на Ботев в дъждовно Хасково

ЗаряТържествена заря-проверка в навечерието на 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България се проведе в дъждовно Хасково.

ЗаряРитуалът се организира от Областна администрация и се състоя на паркинга до пл. „Атлантически“. Участие взе войскова част от поделение 52740 в Хасково.

На зарята присъстваха областният управител Кадир Исов, неговият заместник Иван Станчев, секретарят Добрин Парнаров, депутатът Смиляна Нитова и директори на държавни институции в Хасково.

Утре, 2 юни, от 12 часа община Хасково организира тържествен ритуал по полагане на венци и цветя на паметника на Христо Ботев пред читалище „Заря“. Поканени са всички граждани, обществени организации и политически партии.

 

 Заря Заря 
 Заря  Заря
 Заря  Заря

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
нагла
нагла
02.06.2014 6:52 6:52

Тази ЗЛАТЕВА много нагла, още малко да се беше качила на сцената да им държи чадъра на СТАНЧЕВ и НИТОВА. Голямо нятягане на управлавляващите.Мероприятието без нея няма да мине.

Back to top button