Регион

Задигнаха две агнета и 120 бутилки алкохол

Полиция, архивДвама симеоновградчани са в ареста за кражба, съобщават от полицията.

Мъжете на възраст 22 и 23 г. са откраднали 2 агнета от селскостопанска постройка в Симеоновград. Също за кражба в свиленградския арест е 30-годишен мъж от Свиленград. Полицаите са установили, че е извършил кражба на мобилен телефон, броеница и очила от местно казино в града. Инкриминираните вещи са иззети с протокол. Образувано е бързо производство.

3 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на 120 бутилки алкохол от склад на търговски обект в село Капитан Андреево. Крадецът е използвал подбран или подправен ключ за проникването.

Втората кражба е на 70 литра трансформаторно масло и медни намотки от бобините от трафопост в хасковското село Зорница. Третата регистрирана кражба е на потребена ел. енергия. Служител на ЕВН е установил, че поставения електромер на адрес на улица „П. Волов“ в Димитровград отчита 50% по малко.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button