Спорт

Хасковски каратеки с 3 медала от турнир в София

КаратеХасковски каратеки се завърнаха с 3 медала от четвъртото издание на Купа Ронин в София.

В него взеха участие 127 състезатели от 14 клуба от страната и чужбина. От карате клуб „АидаНет Вадо-рю“ в състезанието участваха Нели Оцетарова и Ивелин Тасков.

Нели Оцетарова се състезава във възрастова група 2003-2004 г. и спечели златен медал в дисциплината ката индивидуално и сребърен медал в дисциплината кумите + 35 кг. Ивелин Тасков (2001-2002г.) спечели бронзов медал в кумите – 45 кг. Васил Ривов напътстваше младите съотборници.

Доволен съм от представянето. За Нели това е първият златен медал и за първи път дублира успеха си и в двете дисциплини. За Ивелин това също е първо спечелено отличие. Вярвам, че сериозната им работа по време на тренировки ще бъде възнаградена с още медали занапред“, заяви инж. Георги Ривов, президент на карате клуб „АидаНет Вадо-рю“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button