Хасково

Хасковското „Паисий“ с приз за училище без насилие

НаградаХасковското СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ получи отличието „Училище без насилие и стереотипи, определени от пола“.

Призът се присъди на общо 6 училища в страната, а отличията връчи замминистърът на образованието Мукаддес Налбант.

Училищата бяха селектирани в рамките на проект, в който участва МОН. В проведения конкурс взеха участие 101 школа от цялата страна, чрез попълване на анкетни карти.

Всяко училище бе оценено по десетобална система, при предварително зададени критерии. След обстоен мониторинг и оценка на представители от МОН и партниращите неправителствени организации бяха излъчени и 6-те училища победители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hgg
hgg
04.06.2014 12:22 12:22

А къде деца се намушкаха с ножица
За това ли ги награждават.?????????

родител
родител
04.06.2014 14:49 14:49

Точно така. В това училище агресията е голяма поради безхаберието на ръководството и тази награда е чиста пародия – параграф 22

хасковлия
хасковлия
04.06.2014 17:19 17:19

Боже,боже,пълна порнография,там където има най-голямо нияасилие,ги награждават,каква парод

родител
родител
05.06.2014 21:00 21:00

Родител съм на дете което учеше в това училище.Станах свидетел на побой на дете от 5 клас точно на павилиона в самото училище.Нямаше бодигард на входа нищо че всяка година плащахме за него и за ремонт на сградата-така и всяка година едно и също.Плащах 8 години такси а детето ми учеше на стар чин а стаята беше кошмар.Вътре в самото училище влиза всеки и си прави каквото иска.

Back to top button