Регион

Задигнаха 15 бона от микробус в Димитровград

Полиция, архивКражба на пари от незаключен автомобил е регистрирана в РУП-Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 16 часа 28-годишен водач от Пловдив на микробус „Ситроен“ го е оставил незаключен на улица „Иван Вазов“. Неизвестен извършител е проникнал в колата, собственост на пловдивско ЕООД и е откраднал 15 000 лева, увити в стокови разписки и оставени в жабката на микробуса . Образувано е досъдебно производство.

30-годишен хасковлия пък е задържан за кражба. Познатият на органите на реда с подобните си прояви е уличен в проникването в лек автомобил „Рено“ в началото на седмицата, паркиран на булевард „Раковски“ в Хасково. От там мъжът е задигнал CD-то. Инкриминираната вещ е иззета с протокол.

Също за кражба е задържан мъж от село Спахиево. За него криминалистите са установили, че е извършител на кражбата от хранителен магазин в село Сираково станала преди 5 дни. Крадецът бе откраднал 20 пакета снакс и 150 лева. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button